Particulier

Vind je de aangifte inkomstenbelasting lastig?

Wees gerust, je bent echt niet de enige die dit een zware klus vindt. Hoewel de belastingdienst zelf roept: ‘Leuker kunnen wij het niet maken, wel makkelijker’ is onze ervaring dat deze leus veelal niet (helemaal) klopt.

Uit onderzoek is gebleken dat ruim de helft van de belastingplichtigen het vervelend vindt om de belastingaangifte te doen. Vooral de angst dat er iets verkeerd ingevuld wordt of aftrekposten gemist worden zijn veel gehoorde argumenten en…. (eerlijk) sommige mensen hebben gewoon geen ‘zin’ in administratieve rompslomp. Allemaal goede redenen om de aangifte uit handen te geven.

Wij helpen je graag met een professionele aangifte met de meest optimale belastingberekening.  Wij vragen niet om uw DIGID, want wij maken gebruik van eigen software.

Naast de aangifte inkomstenbelasting bieden wij ook services aan zoals  aangiften erf- en schenkbelasting, belastingadvies, bezwaarschriften en het wijzigen van voorlopige aanslagen en de diverse toeslagen. Wij bieden maatwerk tegen een scherp tarief.