Starter

Als starter van een onderneming komt er veel op je af. Je moet ineens van alles gaan regelen en je krijgt te maken met een behoorlijke hoeveelheid administratieve handelingen. Wij bespreken graag met jou je plannen, of je nu al de beslissing hebt genomen of dat je er nog over na aan het denken bent.

Wij houden graag een vrijblijvend adviserend gesprek waarin je al jouw vragen kunt stellen en wij kunnen kijken waarmee wij je van dienst kunnen zijn.

Wij kunnen je goed begeleiden zodat jouw nieuwe bedrijf met ons advies en jouw ondernemersenergie een fantastische start tegemoet gaat. Zie onderaan deze pagina handige links voor starters.

Kijk voor meer informatie ook even op onze pagina Ondernemer.

Hoe houd je de administratie bij?

Eerder ging dat nog met bonnetjes in een schoenendoos en die overhandigde je aan de boekhouder, maar daar komt je nu niet meer mee weg. Het nadeel daarvan was ook dat er veel bonnetjes kwijt raakten of ontbraken.

Het is niet alleen eenvoudiger maar ook veel sneller geworden door digitalisering en daarmee kan een administratie altijd up-to-date zijn. In ieder geval heb je dat zelf behoorlijk in de hand.

Er zijn veel mogelijkheden voor het doen van je administratie. Je kunt zelf bepalen wat je wel zelf wilt doen en wat niet. Je kunt ook alles overlaten aan ons.

Wij hebben samen met boekhoudsoftware leverancier Snelstart een prettige weg gevonden, waarbij je als ondernemer zo snel en makkelijk mogelijk je administratie kunt aanleveren via een app op uw telefoon. Dit maakt de administratie bijna leuk!

Ook kunnen bankzaken gekoppeld worden met Snelstart, waardoor op ieder moment van de dag de juiste informatie bereikbaar is.

Als je al gebruik maakt van een ander boekhoudpakket, kunnen we samen kijken hoe we daar het beste resultaat uit kunnen halen.

Graag overleggen wij samen met jou welke manier van toeleveren van informatie het beste bij jou past. Een verrassende bijkomstigheid is het scherpe tarief van dit boekhoudpakket. Als je niet overweg kunt met een app, leggen wij de werking graag aan uit op de door jou gewenste manier (per telefoon, gesprek op kantoor of bij je thuis, digitaal).

Informatie op Internet

Wij maakten de volgende selectie van handige links op het internet (klik voor toegang op onderstaande regels):

algemeen:

automatisering: